UTI trainingsweekend Valkenswaard 
De UTI organiseert jaarlijks een trainingsweekend, dit jaar in het weekend van 23 t/m 25 juni 2023. Tenzij het weer het niet toelaat wordt er buiten getraind in groepen van gelijk gegradueerden. Je traint in een groep van een man of tien. De trainingen worden verzorgd door het internationale kader van de UTI (mensen met een V-de, VI-de, VII-de en VIII-ste dan). Nog meer dan de Papendal-trainingen biedt dit weekend de gelegenheid om de technieken te verfijnen, de betekenis van de technieken te achterhalen en nieuwe technieken, tuls en series te leren. Natuurlijk is het ook een mooie gelegenheid om in een relaxte sfeer andere taekwondoka's uit Nederland en uit het buitenland beter te leren kennen. Heb je minimaal blauwe band en wil je ook mee? Geef dit dan voor 31 mei door aan je trainer. Meer info vind je hier.

Taekwondokamp Nieuw-Kollumeroord
Zaterdag 28 mei 2022 organiseren we voor onze jeugdleden (t/m 14 jaar) een uitstapje naar Nieuw-Kollumeroord in Kollumerpomp, nabij het Lauwersmeer.

Natuurlijk Kollumeroord is een groot avontuur! Zoef over het water met de tokkelbaan, vind je weg met behulp van een gps, schiet in de roos met pijl en boog, slinger een weg door het survivalbos of kies met een kano het ruime sop. Het kan allemaal.
 
We gaan er stiekem van uit dat al onze jeugdleden mee gaan zodat we samen een leuke dag kunnen beleven. Aan de kosten hoeft het niet te liggen. Deelname is namelijk gratis mede dankzij de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie 2022.
club-
We sluiten de dag af met een gezellige club-BBQ. Deze club-BBQ is toegankelijk voor alle leden (jeugd en senioren).
Let op: voor de club-BBQ wordt een eigen bijdrage gevraagd van 10 euro per lid.
 
We worden rond 9:45 verwacht en hopen op een grote opkomst.
 
Belangrijk:
  • Omdat Nieuw-Kollumeroord in een waterrijke omgeving ligt, is een zwemdiploma verplicht.
  • Houd er rekening mee dat je nat kan worden en neem daarom voor de zekerheid een extra stel kleding mee.
  • Neem voor overdag zelf voldoende brood, snoep en drinken mee.
 
Start dagprogramma jeugd ± 9:45
Einde dagprogramma jeugd ± 16:30
 
Start Bbq: ± 17:00
Eindtijd: ± 20:00
 
Adres:
Natuurlijk-Kollumeroord
Slikweg 2
Kollumerpomp
 


Open Dag Krav Maga locatie Buitenpost
Zaterdag 26 maart is er Open Huis bij Safe en Fit  (Krav Maga). Van 's morgens 8:30 tot 13:00 is er gelegenheid om gratis mee te trainen. Tussen 9:30 en 11:00 verzorgt Art of Defence een taekwondo-clinic.

Ledenvergadering
Zaterdag 23 oktober 2021 Ledenvergadering in Pannenkoekenhuis Landzicht in Surhuizum. 

Winterexamen
In de week van 20 t/m 24 december worden de examens afgenomen. Of je er klaar voor bent, wordt bepaald door jouw trainer. De examenonderdelen vind je hier.

Ouder-kind training
In de eerste trainingsweek van januari (10 t/m 14 januari 2022) organiseren we op onze verschillende locaties een ouder-kind training.