Zaterdag 29 oktober 2022 Battle of the Lowlands 
Zaterdag 29 oktober is er weer een leuke kans om een beker te winnen.
In Almere wordt Battle of the Lowlands georganiseerd, een toernooi voor taekwondoka's van alle leeftijden. Je kan meedoen aan tuls, sparren en aan breektest. Dit laatste onderdeel is voor taekwondoka's vanaf blauwe band die minimaal 14 jaar oud zijn.
Kosten deelname € 12,50.

Zaterdag 24 september 2022 Clubtoernooi Art of Defence


Zondag 22 mei 2022 BNLX-Open
Zondag 22 mei a.s. wordt in het Olympisch Stadion in Amsterdam het BNLX-Open, een All-style toernooi voor alle leeftijden georganiseerd. Je kan meedoen aan sparring en tuls. Opgeven kan bij je trainer. Vervoer hoeft geen probleem te zijn. Kosten deelname € 12,50.


Zondag 20 maart 2022 Flevocup Harderwijk

Zondag 20 maart a.s. wordt in Harderwijk voor de 8e keer de Flevocup georganiseerd, een toernooi voor jeugd, junioren en senioren. Je kan meedoen aan tuls, sparren en hoogtesprong. Heb je geen vervoer? Geen probleem. Je kan altijd met iemand meerijden. Kosten deelname € 12,50.

Zaterdag 6 november 2021 Elburg
Zaterdag 6 november doen we mee aan een toernooi in Elburg. Ben je 17 jaar of jonger? Dan is dit een toernooi voor jou. Je kan meedoen aan de onderdelen 'tuls', 'sparing' en 'hoogte- en vertesprong". Ook deze keer zal vervoer geen probleem zijn.
Meer informatie

28 november 2021 Euro Budo Cup in Almere
Zondag 28 november is er de mogelijkheid om mee te doen aan een all style budo toernooi in Almere. Ideaal voor beginners. Je kan meedoen aan sparring en/of tuls. 
Waar nodig wordt voor vervoer gezorgd.