Art of Defence

Taekwondo: Art of Defence

Zelfverdediging, weerbaarheid en groeien van je persoonlijkheid

Meer informatie

Battle of the Lowlands

Zaterdag 29 oktober is er weer een leuke kans om een beker te winnen.
In Almere wordt Battle of the Lowlands georganiseerd, een toernooi voor taekwondoka's van alle leeftijden. Je kan meedoen aan tuls, sparren en aan breektest. Dit laatste onderdeel is voor taekwondoka's vanaf blauwe band die minimaal 14 jaar oud zijn.
Wil je meedoen, geef je dan op via onderstaande link.

Clubtoernooi Art of Defence

Zaterdag 24 september hebben we een clubtoernooi in de Surventohal (Ketting 1) in Surhuisterveen georganiseerd  voor onze eigen jeugdleden t/m 17 jaar.
Leden konden meedoen aan hoogtesprong/vertesprong/tuls en aan sparring.

Klik hier voor onze aftermovie: https://youtu.be/WZAoDKXwvFQ

 

 

 

In de week van 11 t/m 16 juli is er gelegenheid om examen te doen. Of je er klaar voor bent? Dat bepaalt jouw leraar. Heb je toestemming gekregen, dan kun je je opgeven via deze link. Opgave is tot uiterlijk 4 juli mogelijk.

Zaterdag 11 juni a.s. doen we mee aan het Open Noord West Veluwe Taekwondo-toernooi in Elburg. Dit is een toernooi voor jeugd, maar ook voor senioren. Onderdelen: sparren, tuls, hoogte- en vertesprong. En zoals altijd geldt 'vervoer hoeft geen probleem te zijn'.

Geef je hier op voor deze wedstrijd.

Ook dit jaar heeft onze vereniging meegedaan aan de Jeugd Sponsor Actie van de Poiesz. We hebben ontzettend veel muntjes opgehaald. Allemaal bedankt voor jullie inzet! We hebben 3 prijzen weggegeven voor degenen die de meeste muntjes hebben ingeleverd.
1e prijs: Tjeerd en Martje: bioscoopbon voor 3 personen
2e prijs: Amber: bioscoopbon voor 2 personen
3e prijs: Ferrence: AOD taekwondotas

Zaterdag 28 mei gaan we naar Natuurlijk Kollumeroord.
Speciaal voor onze jeugdleden organiseren we een buitenactiviteit! En natuurlijk worden onze senioren ook niet vergeten!

Meer informatie

Schrijf je hier in voor het evenement.

Zondag 22 mei a.s. heeft een delegatie van onze vereniging meegedaan aan het BNLX-Open, een All-style toernooi onder de rook van het Olympisch Stadion in Amsterdam. Zowel bij tuls als sparring hebben we een aantal prijzen gewonnen, waaronder 2 eerste prijzen bij sparring.

Een impressie van de dag vind je hier: https://youtu.be/c8jfG58IaJ0

 

Zondag 20 maart jl. hebben we in Harderwijk deelgenomen aan de Flevocup, een toernooi voor jeugd, junioren en senioren. We hebben met een groep van 8 leden meegedaan aan tuls, sparren en de hoogtesprong. Timon Brussel won een eerste prijs, Thijs Venema een tweede en Chantal Roggeneen derde. Kortom: een geslaagde dag.

Zondag 28 november heeft een aantal van onze leden meegedaan aan een all style budo toernooi in Almere. Ze kwamen met 9 prijzen thuis!

Een impressie vind je hier.

Zaterdag 6 november a.s. hebben we meegedaan aan het Open Noord West Veluwe Taekwondo-toernooi in Elburg. Dit toernooi was speciaal voor jeugd en junioren (t/m 17 jaar).

Een impressie van deze dag vind je hier.

Zaterdag 9 oktober a.s. waren we present in Almere tijdens de Battle of the Lowlands, een goed georganiseerd taekwondo-toernooi.

Een impressie van de dag vind je op ons eigen YouTube-kanaal: https://youtu.be/EsxxWC6Jzno

 

Taekwondo Art of Defence

Taekwondo vereniging Art of Defence

Art of Defence is een taekwondo-vereniging met ongeveer 100 actieve leden. We bieden de mogelijkheid om te trainen op 5 locaties (Buitenpost, Surhuisterveen, Burgum, Leek en Drachten).

Taekwondo is voor alle leeftijden en voor iedereen. Vanaf 6 jaar ben je van harte welkom op één van onze traingslocaties.