Art of Defence

Taekwon-do is het gebruik van de hand en de voet, met als doel zelfverdediging en het verbeteren van je persoonlijkheid.

 

Laatste nieuws

Art of Defence doet weer mee aan de Jeugd Sponsor Actie van Poiesz Supermarkten. Dit jaar doen we mee bij het filiaal in Burgum aan de Freerk bosgraafstraat.

Wij willen al onze onze leden en hun vrienden, kennissen en familie daarom aanmoedigen om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Als je geen boodschappen doet bij het filiaal in Burgum, geen nood. Je kunt de muntjes tijdens de training inleveren en dan zorgen de trainers dat de muntjes voor onze club in Burgum komen.

Lees meer...

De volgende evenementen staan voor dit jaar op de agenda, mocht je deel willen nemen zet ze dan alvast in je agenda:

  • 24 maart open karate toernooi te Stadskanaal
  • 14 april Dojo kokoro fight games te hoogkerk
  • 21 april Eigen toernooi te Surhuisterveen
  • 22 t/m 24 juni UTI seminar te Valkenswaard (alleen voor blauwe band en hoger)

Meer informatie over de evenement volgt.

Op vrijdagavond 12 januari is met een klein feestelijke tintje de nieuwe sportzaal "De Oldenoert" te Leek in gebruik genomen.

De voorzitter van het bestuur kwam rond 19.00 langs om samen met de jeugd- en de seniorenleden een bloemetje aan te bieden aan de twee vaste leraren/trainers van Leek Dagmar de Vries en Klaas Visser. Voorzitter en hoofdleraar van Taekwon-do Art of Defence Sytze van der Meer bedankte namens het hele bestuur Klaas en Dagmar voor hun inspanningen om de nieuwe zaal te verkrijgen en hun lessen op de lokatie Leek. Hij wenste hun succes en vele plezierige sportjaren toe op deze nieuwe lokatie. Als ruim 3 jaar geven Klaas en Dagmar les aan onze leden in Leek.

Lees meer...

De afgelopen tijd hebben wij gemerkt dat de zaal in Leek te klein begint te worden. Het ledenaantal in Leek is de afgelopen jaren flink gegroeid. Hier zijn wij uiteraard erg blij mee. Maar dat betekent ook dat wij op zoek moesten naar een andere zaal. Een zaal die meer ruimte bied dan onze huidige. Deze zaal hebben wij gevonden, namelijk sportzaal De Oldenoert in Leek.

Op vrijdag 22 december zal de laatste training zijn in sportcentrum Leek. Daarna is er 2 weken vakantie. Op 5 januari zal de eerste training weer zijn en deze is in de nieuwe sportzaal. Het adres is:

Sportzaal Oldenoert
Ewesheim 9
9351 KW Leek

Zaterdag 16 December geen wedstrijdtraining, de techniek training gaat wel door.

Maandag 18 December; Surhuisterveen geen training ivm examen

Dinsdag 19 December; Drachten is er van 19:00 - 20:30 een reguliere training, examen wordt tijdens of na de les gedaan

Woensdag 20 December; Burgum geen training ivm examen

Donderdag 21 December; Drachten geen training

Vrijdag 22 December; Leek geen training ivm examen

 

Vanaf zaterdag 23 December zijn er geen trainingen meer vanwege de kerstvakantie. De trainigen beginnen weer in het nieuwe jaar vanaf 6 januari (alleen techniek, wedstrijd training op 13 januari).

Namens de club wens ik een ieder fijne feestdagen.

 

Lid worden?

Meldt je aan en kom trainen bij onze club, Klik op de knop en vul het inschrijfformulier in en je bent klaar.

Inschrijfformulier

Geef je op voor...

Binnenkort...

Centrale UTI Training
Papendal
Open karate toernooi Stadskanaal
Stadskanaal
Dojo Kokoro Fight 2018
Hoogkerk
Centrale UTI Training
Papendal
AOD Clubtoernooi
Surhuisterveen

Informatie Flyer

Sponsors

Band knopen