Art of Defence

Taekwon-do is het gebruik van de hand en de voet, met als doel zelfverdediging en het verbeteren van je persoonlijkheid.

Laatste nieuws

Zomerkamp 2018

Net als vorig jaar wordt er dit jaar ook weer een Art of Defence zomerkamp georganiseerd. We gaan ook dit jaar wederom naar camping de Zilveren maan te Zwaagwesteinde. We zullen hier het weekend van 8 tot en met 10 juni verblijven.

Het is de bedoeling dat we vrijdag 8 juni rond 19:30 uur vertrekken vanaf de trainingslocatie in Burgum (De Wetterstins), en  op zondag 10 juni rond 14:00 (uiterlijk 14.30 uur) kunnen de ouders hun kinderen weer ophalen vanaf de "Zilveren Maan", Boppewei 2, 9271 VH De Westereen (Zwaagwesteinde).


Aangezien de Camping omringd is met water, is het verplicht dat je een zwemdiploma hebt om mee te mogen naar het kamp. Er is ongeveer plek voor 40 personen dus wees snel met inschrijven. We zitten nu al op 37 deelnemers en binnenkort krijgen de ingeschreven deelnemers een email met uitgebreide informatie.

De kosten voor het kamp zijn € 10,= per persoon.

 

Het inschrijfgeld kan overgemaakt worden naar NL09INGB0005044828 t.n.v. Taekwon-do Vereniging Art of Defence o.v.v. van voor- en achternaam en wedstrijd.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Lid worden?

Meldt je aan en kom trainen bij onze club, Klik op de knop en vul het inschrijfformulier in en je bent klaar.

Inschrijfformulier

Binnenkort...

Centrale UTI Training
Papendal
AOD Zomerkamp
Zomerexamens
UTI Seminar
Valkenswaard

Informatie Flyer

Sponsors

Band knopen

Erkend leerbedrijf